Pécsi Tudományegyetem

IGY Gyakorló Általános Iskola, AMI és Gyakorlóóvoda

 

 

Országos siker a tanítási versenyen

Nyomtatóbarát változatPDF változat

XXIII. Országos Anyanyelvi Tanítási Versenyen Nagy Lilla Adrienn végzős tanító szakos magyar műveltségterület szakirányos hallgatónk I. helyezést ért el.

A PTE KPVK Illyés Gyula Pedagógusképző Intézetének hallgatói hosszú évek óta rendszeres résztvevői a végzős tanítók legfontosabb országos szakmai erőpróbájának. A megmérettetésen több évtizede dobogós helyen végeznek

Az ország legjobb tanítóját keresték a 23. alkalommal megrendezett Anyanyelvi Tanítási Versenyen. A megmérettetést a Debreceni Református Hittudományi Egyetem rendezte meg 2018. április 23-25. között. A verseny témája az idén a mesefeldolgozás volt.Versenyzőnk a Tulipánná változott királyfi c. népmesét dolgozta fel a 2. osztályban. 

Az idei kimagasló siker ismét igazolja a szekszárdi pedagógusképzésben folyó munka magas minőségét, az elméleti és a gyakorlati munka példaértékű együttműködését.

Gratulálunk Nagy Lilla Adrienn hallgatónak és az őt felkészítő tanárainak, Runyai Zsuzsanna szakvezetőnek és Tancz Tünde szakmetodológus oktatónak!

Köszönjük a hallgatótársa felkészülését és versenyzését segítő Csibi János végzős tanító szakos hallgató, valamint Gabi Gabriella igazgatóhelyettes asszony közreműködését is!

rovat: 
You shall not pass!